Szabolcsi Állatfarm

Szabolcsi Állatfarm

B.Ú.É.K. és összefoglaló

2016. január 01. - Beastmaster

kp.png Ezúton kívánok Boldog Újévet a kedves, és kevésbé kedves olvasónak.

Egyúttal elnézést kérek hogy az ötösikrekből csak 4 fért rá a képre.

Továbbá úgy gondoltam, egy rövid összefoglalót írok a blogról. Annál is inkább, mivel az Állatfarmot felfüggesztem. A kevésbé kedves olvasók csak ne nagyon dörzsöljék a tenyerüket! Nem az van, hogy nem lesz többé állatfarm! Csupán más helyre költözik. Más néven, de ugyanezzel a tematikával indítok új blogot. Ezt kimondottan a szemszög című förmedvény ellenpólusaként találtam ki, és már eddig is sikerült vegyes-vágottat csinálni belőle. Nem kell félni! Akinek tetszett a blogom, az meg fogja ezután is találni. Akinek nem, tetszett, az meg még könnyebben, mert az orra alá dugom úgy is :-)

No, de a beígért összefoglaló.

Összesen 6 cikket tettem közzé, amivel legalább 6 napi lábrázást okoztam az illetékeseknek, ily módon gondoskodva a vérnyomásuk karbantartásáról.

A 6 posztot több, mint 6500 alkalommal jelenítették meg. Ez nem azt jelenti, hogy ennyi embert érdekelt, de azt igen, hogy ennyiszer jutott eszébe valakinek olvasnia a blogomat. Egy annyira olvasástól elszokott környezetben, mint a 2000-es évek, ezt egyenesen bóknak veszem.

Köszönöm a kommenteket, várni fogom az új helyen is. Még akkor is, ha a képviselő úr minden kommenthez új logint készít, mert van annyira félcédulás, hogy elfelejti a régi jelszavát. Csodálom, hogy a facebookos loginját megjegyezte. Gondoltam, készítek egy szégyenfalat azokrol a userekről, akik a kommentjük előtt regisztráltak egyet, és mindössze egy kommentet engedtek el, de meggondoltam magam, mindenkire ráhagyom, hogy kikutassa.

 

Szóval köszönöm, és várom az olvasókat az új helyen is, amit hamarosan közzéteszek. Ígérem érdekes lesz, és hosszú, velős.

 

További sikerekben gazdag 2016-ot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szabolcsiallatfarm.blog.hu/api/trackback/id/tr188220162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása